Wednesday, October 27, 2010

hubungan sulit dengan abang teksi selama sebulan.

secara senyap senyap
saya telah menjalinkan dengan abang teksi selama sebulan
percaya atau tidak abang tu still single mingle.

walaupon berhubungan sulit dgnnya,
bil naek teksi tetap kena bayar.
jahat kan lelaki sekarang.
kenapa tak bagi free of charge je?

saya tak kesah sangat janji dapat pergi kolej
saya bukan pro dalam membawa motor atau kreta
sebab itu la saya terpaksa menunggang teksi.hehehe

gila kau hubungan sulit dengan abng teksi
yang saya heran,
kenapa nama saya dia tahu?
aish
sape pulak makhluk yang bertuah memberitahu beliau.
mungkin saya tahu nama abang teksi tu
tapi kenapa nama saya pulak dia tahu?
saya belum kenalkan diri saya lagi.
erk
nehi nehi

selalu je tanya makan apa
masak ape harini.
n malam tadi dye bagi mesej yang berunsurkan gatal.

          hai ******, da makan ke? sok kul brape?
naseb baik saya tak da kredit kan.
kalau tak.....
hahahahaha... tanggung la nasib kena maki wahai dikau abang teksi.


p/s: dah dah dah. saya tak nak sape2 mempersoalkan hubungan sulit saya dengan dia.
saya boss dia hanya drebar. fullstop!

5 comments:

  1. salam..
    rasa nak bawak teksi
    la pulak pas ni..he he

    ReplyDelete
  2. alamak, tomyam ni dengan abang teksi pun jadi! hehehe! hati hati kay!

    ReplyDelete
  3. bak sini no abang teksi tu, aku nak ngorat lak bang teksi ekau. ahaks

    ReplyDelete
  4. ish. bahye tu. takut diluar dugaan haha

    ReplyDelete

tak boleh maki maki di sini.
makaceh. :)