Thursday, October 28, 2010

tiba tiba aktif balik.

hahaha. funny kan?
semalam sedih gila nak mati.
pastu hari ni cepat pulak post entri baru.

tx kat hariz sebab dia sudi dengar walaupun saya berkias2.
pastu buat lawak kebudakan sama2.
hahaha. terima kasih kawan.
so sapa lagi nak jadi kawan baik saya?
add la kat facebook.
hehe

tiba tiba mood belog ni seolah olah macam kat karaoke jamban.
letak lagu dayang nur faizah bagai.
terjerit jerit dalam bilik release tension sampai tak hengat dunia.
*erk ter excited pulak

so menu tengahari ni cuma telan 2 keping roti dengan daging burger.
biasalah makanan bujang terang tang tang dan budak yang tengah keciwa.
ops.

6 comments:

  1. hahaha...
    hot2 chicken shit...
    kuikui...

    ReplyDelete
  2. Hey! Budak2 makan roti ke? kamu x makan aiscream?

    p/s: Thanks for backlink :)

    ReplyDelete
  3. salam..
    jangan sedih2
    hidup mau happy2
    la la...

    ReplyDelete
  4. @ProfHarizhaha.budak pon reti jugak makan roti roti ni.
    eskrim tak men waktu waktu macam nii.

    u welcome :)

    ReplyDelete

tak boleh maki maki di sini.
makaceh. :)