Friday, November 26, 2010

ana suzana anniversary giveaway

wahai badan rajin kan la diri,
wahai kaki hilangkan la lemak lemak tepu yang terselit sana sini,
wahai mata jangan la juling juling sendiri,
wahai jari jemari meh la tolong daku yang kemalasan ini.


tiba tiba pulak berpantun. kah kah kah.*argghhh sadap u!


terima kasih ye cik farhana kerana memberi peluang kepada saya untuk mem poyo poyo kan diri sendiri.


semperna anniversary ana suzana yang akan datang pada 28 NOV ni beliau akan korbankan dua barang untuk pemenang GA. bila terjah je blog beliau n tengok prize dia, saya tiba tiba terlompat dari kerusi sambil "WOW!". boleh la tambah koleksi tudung kalau menang contest ni. *ekekeke perangai tak senonoh.


HAPPY ANNIVERSARY FOR U AND UR HUSBAND :)





hadiah2 yang ditawarkan :)
ni gorjes oke.


menitits nitis air mata tengok tudung ni.
admired sangat.


SYARAT SYARAT JOIN CONTEST NI:


1.Keutamaan bg yg jd followers blog ana.. yg takde blog pun boleh gak jd follower, just create google akaun je..

hye. saya dah jadik follower awak. :)


2. Copy paste entry ni balik dan Letak banner ni kat sidebar korang bagi yg ada blog.. yg takde blog korang email je ye..

already copy paste entry dan letak banner kat sidebar. :)


3. Tag 2 org kawan anda..



4. Yang dah join sila letak link kat komen ye.. utk ana buat terjahan.. takyah wish apa2 pun.. nak wish pun leh gak.. kekeke..

sudah wish. siap lagu lagu lagik.ececece.


5. Keputusan ana akan umumkan pada hari anniversary ana pada 28 Nov nanti..

tak sabar sabar nak tunggu date tu. wehuuu~


p/s: tiba tiba rasa macam eksaited tetiba. erk.

2 comments:

tak boleh maki maki di sini.
makaceh. :)