Tuesday, November 16, 2010

final exam,steak dan safi rania gold

wah kemain tajuk post kali ni.
mula la korang berbelit belit lidah menyebut tajuk post saya kali ni

dah berhabuk bersawang blog ni
pengunjung banyak yang lari lari.
tapi cik tomyam tetap di hati.
eh eh eh.
haha
=.=''

oke malas nak merepek meraban
nak terus straight to the point.
final exam kali ni bukan main stress lagi
sampai tidur tak basah, mandi tak lena, makan tak buncit.
ops.
dan secara rasminya tepat 16/11/2010 final test sudah habes.
yey.. boleh golek golek sampai malam
eiyyyy teruk betul anak dara ni..

bila mak abah tak da kat rumah macam sunyi je
tak happening.
perut pon asyik meragam sebab makan benda merepek2.
nak makan siakap stim la,steak la,chopstick la
tapi tak da la beperangai macam babun tetiba
sampai nak panjang pokok semata mata nak amek steak=stick=ranting kayu.

rindunya kat mereka.
tak sabar nak tunggu 5/12 ni.
sebab dorang akan balik dari mekkah hari tu.
selang 4 hari hari jadik cik tomyam pulak
hehehehehe.

masa tu tengok kawan pakai pencuci safi rania gold.
macam teruja sebab mak dulu pun pernah pakai
tapi tak kena kat muka dia.
tangan ni macam mengatal nak review product safi rania gold ni
bagus sangat ke sampai orang puji sampai tersembur sembur air liur kat muka saya.
erk.

habes je review terus tertarik dengan produk safi rania gold ni
banyak feedback yang positif dari negatif.
yela bila umor dah nak meningkat ke 20-an ni
rasa macam tua je.
kasi la muka bersinar sinar sikit sampai lelaki pujaan
sakit mata nak tengok perempuan lain.
ihik

last word:

camat hali laye. saya raya kat gemas negori sombilan. awak cemua?
eceh bajet comel je kan.

2 comments:

  1. slmt ari raye ciktomyamgoon..
    hahaha..
    =P

    ReplyDelete
  2. wa siapa si jejaka pujaan? wah3
    huhu smoga u dpt jejaka si lelaki pujaan.. kem slm parents kamu bila dh smpai ke tanah air ye?

    ReplyDelete

tak boleh maki maki di sini.
makaceh. :)