Friday, November 19, 2010

GENG BLOGGER tidak seperti dahulu lagi

bangun bangun pagi je bersarapan fetucini dengan cream carbonara
(ceh padahal 24 hours ngadap laptop)
sepantas kilat update satu lagi post.
bila dah rajin, rajin sangat.
bila malas,malas yang terlampau lampau.

ibaratkan kuku dan gigi.
kuku dan gigi tak dapat dipisahkan.
bila panjang mula la nak geget2 kuku tu sampai tumpul.
bila kuku tak cantik mula la sibuk nak pakai pengilat kuku.

sama jugak dengan GENG BLOGGER.
blogger memang tak boleh dipisahkan dengan geng blogger.
bila terpisah huru hara mengalahkan pasar malam yang dihadiri
pendatang pendatang tidak izin.
ceh ceh.

seperti yang korang semua nak tahu
geng blogger dah kembali pulih dari serangan malware.
tensi gak time nak blogwalking asyik kena
tekan sana tekan sini.
cukup cukup la dengan warning mak saya
jangan tambahkan lagi warning ketika saya tengah on9 pulak

banyak sangat kekurangan GB lepas dah baik pulih.
tempat blogger chat dah takda lagi da.
ramai yang tinggalkan GB lepas diorang tahu GB ada problem.


hope dalam masa sebulan ni dapat la semua blogger dapat dikumpuulkan semula kat GB.
hidup GB!
yeah!
:)


No comments:

Post a Comment

tak boleh maki maki di sini.
makaceh. :)