Friday, November 19, 2010

permaidani buruk terus ke gula gula kapas.




bila tengok permaidani buruk terbentang luas di permukaan skrin
rasa macam nak kentut laju laju pon ada.

arghhhh permaidani bangla mana aku cilok ni..
tidakkkkk... aku bikin saspennnnderrr

jenama renoma boleh didapati dimana2.

apa lagi dengan bertekad kan jari kaki dan jari tangan
terus tekan laju laju google nak cari template 
yang memang paling comel bersesuaian dengan kecomelan ciktomyam.
HA HA HA
oke fine boleh cucuk saya dengan pisau sekarang kerana terlebih acting.

tiba tiba rasa macam hidup kat dunia yang bertemakan
gula gula kapas.

SELAMAT DATANG KE BLOG BUDAK BUDAK

mungkin disebakan alaf kegenapan umor 19 tu belum sampai lagi
jadi perangai tak serupa bikini.
lepas korang datang blog ni mesti
korang terasa sesuatu kan?

seperti keinginan nak beli sspender polkadot dengan mendadak
ataupun
rasa diri awet muda secara tiba tiba.

itu tandanya korang
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

                                                                            

TAHNIAH ANDA SEMEMANGNYA MUDA.
kah kah kah.


see?
betul tak nampak muda?
:P

2 comments:

tak boleh maki maki di sini.
makaceh. :)