Tuesday, December 21, 2010

i'll be back.

mood meng-update blog sudah kembali selepas recharge balik idea dan energy energy untuk buat entri baru.
*pity me sebab before create entri ni saya menulis atas kertas dulu. biar molek di atas permukaan skrin nanti.
takdalah sampai delete akibat terlebih perasan. ye tak?

Alhamdulillah keputusan sem 3 saya cukup memuaskan walaupun bukan best of the best tetapi try to be the best is fine. keputusan sem 2 saya tak lah membanggakan. masalah dunia betul lah.eh eh kau.
kadang kadang saya pun tak tau apa yang jadi kat diri saya ni. dem! akibat period berlebihan kah?

blog walking pun da malas. agak agak nya ni lah anak dara pemalas ye? errrr. ok pedulikan.
mungkin sharing masalah di dunia blog kadang kadang kita berasa puas. as for me, this day make me difficult
to share problem with others. ini lah dikatakan zaman kematangan sudah sampai. no more kebudak budakan. cis! kembalikan SWEET 19 SAYA!!.

dulu orang buat cerita emosional kat TV tak da lah sampai berhujankan air mata. sekarang dengar orang nangis kat TV tiba tiba terfeling sendirian pulak. haaa time ni lah bantal busuk kat tangan. *SOB SOB

saya rasa saya akan jadi nenek esok hari je. erk?

p/s : saya dikejutkan dengan satu panggilan misteri menyuruh saya keluar pukul 7 pagi esok. tapi dapat dirundingkan keluar pada pukul 8 pagi.terima kasih encik misteri. wehuuu.

azam 2011 banyak menanti. do you have one guys?? (^.^)v

jom sama sama kita joget joget ala2 tango dengan lagu 2pm. sapa minat? angkat tangan please.. :D





No comments:

Post a Comment

tak boleh maki maki di sini.
makaceh. :)