Wednesday, December 22, 2010

minat jatuh pada korea.

makanan jepun, anime, manga, K-POP, 2PM, SHINEE dan tak lupa jugak SUPER JUNIOR.
nak yang group lelaki je en. dasar kegatalan kau. hahahaha. =.=

sekarang kalau turun bawah nak tengok TV kat ruang tamu mesti tak lain tak bukan channel 391.
arghhh KBS world. mula mula tak la berkenan sangat dengan korea ni. minat jepun je.
terutamanya anime and manga. hah otaku rupanya. tiba tiba adik duk citer, kak best ni lagu ni.
first dengar macam haram satu patah tak paham. entah dia mencarut ke hapa bukannya semua tahu kan. macam lady gaga tu entah ape tajuk dia tak ingat alexandro ke hape. mulut asyik terkumat kamit nyanyikan lagu tu padahal ada maksud tersirat di sebalik lagu merepek meraban tu.ok, kira saya kutuk diri sendiri la sebab saya pun duk dengar lagu lady gaga tapi paling minat yang dance,dance,dance just just just dance.
ceh ceh nak korus je.
secara sekelip mata, haaa amik kau belum start lagi citer da duk terconggok depan TV nak tengok rancangan korea. hamboi kau. mengalahkan adik adik kau.

yang takat ni rancangan yang mengelikan hati saya cuma INVINCIBLE YOUTH, 2DAYS 1 NIGHT, HAPPY TOGETHER dengan DREAM TEAM. memang superb la pada orang emosional tahap jambatan boleh bergoyang goyang.

dari rancangan korea dan jepun sekarang beralih kepada makanan dorang. argghhhh. kenapa teringin sangat nak makan kimchi n kimbab ni. sampai tercarik carik menu tu kat on9. nah satu dunia tau macam mane nak buat kimchi dan kimbab.maksudnya bukan saya sorang saja yang makhluk asing kat dunia ni.


       gambar atas : kimbab
         gambar bawah : kimchi

kimchi tu nampak je macam merah menyala tapi tak pedas langsung. dorang suka pakai white radish atau dikenali sebagai lobak putih dan chinese cabbage untuk buat kimchi.

itu makanan dia, haaa sekarang beralih pada artis dia pulak... oke 1 2 3. KYAHHHHHHH~~~ jum ramai ramai buat gaya sutun. erk.


gulp..omey omey omey. grrr
artis : nickhun 
group: 2 PM


ni ponn... :D

artis : hara 
group : kara

sapa yang tahu lagu mister mesti kenal nicole punye.
sexy back. auww :P

artis: nicole
group: kara

shineeeee..lagu dia semua best best.patut tengok

artis: minho,key,onew,jonghyun,taemin
group: shinee. 



see? best kan?

sebenarnye banyak lagi yang saya nak mengarut.tapi takut kang ada yang baling pc kang.hahaha

6 comments:

  1. Minat Shinee juga!^^

    Kalau biasa tengok KBSW, sekarang ada variety show baru -Oh, My School.

    Minho Shinee ada dalam tu. ^^

    ReplyDelete
  2. me: suke giler korea, kpop, 2pm,SNSD, makanan korea & SHINee dorang besh. and lagu ring ding dong. suke gile ^___^

    ReplyDelete
  3. @Haniswah patot tengok ni. tx for da information :D

    ReplyDelete
  4. Minat Shinee juga!^^

    Kalau biasa tengok KBSW, sekarang ada variety show baru -Oh, My School.

    Minho Shinee ada dalam tu. ^^

    ReplyDelete
  5. semua jadi hantu korea sekarang ni . haha

    ReplyDelete

tak boleh maki maki di sini.
makaceh. :)