Sunday, February 27, 2011

anak cina buang air tak flush. *pengsan

ini bukan kes buang air minuman kat jamban. tahu tak apa tu buang air kecil? its mean pee. haha. speaking pon tunggang langgang. sangat mengelikan + nak termuntah. grrrr. amoi ni.pleaseee la considerate sikit kat aku sebagai next customer nak masuk jamban mcd tu. arghhh potong stim nak menikmati quanter ponder yang sodap lagi lazat dan mahal giler nk mampus bagi aku yang masih belajar. dah tu apesal aku mengada ngada nak order yang mahal mahal. LOL.cakap jelah high taste.

memang ramai giler yang datang mcd time cuti. punggung masing masing panas tak reti nak duduk diam kat rumah dan membazir waktu diluar walaupun duit takde. kes macam aku la ni kan. aku memang jarang skip breakfast sebab nanti aku tak ada power. kuyu macam bunga tahi ayam. tapi time ni aku skip terus sebab nak makan mcd punya pasal. aku kan student lagi. kena la jimat jimat. kadang kadang ter over dose pergi joli duit sampai tak hengat dunia pon hade. hoi bukan pergi club join kelab tari eh. aku just join jadik shopperholic. kah kah kah.




punya la kerek aku ni datink datink kat sana sambil bukak laptop online. tangan belah kanan tak lepas dengan funfries. pergh apa punya perangai. semua dalam satu masa. gelojoh tahap gunung. lepas perhabiskan funfare funfries, terus terjah burger quarter pounder. tiba tiba perut meragam. aisey, leceh betul kalau nak tercirit kat tempat awam ni. tau kenapa leceh? leceh sebab nanti korang akan mengalami situasi situasi yang sangat bahagia di jamban dan pengalaman itu terbawak bawak time kau tidor, makan, bercakap, mengumpat, skodeng dan macam macam lagi la. kau akan rasa annoy dan mengambil masa selama sebulan untuk melupakan pengalaman manis tu. ahhhh sweet shoklet catburi.



kebetulan encik beruang pon rasa nak tercirit time tu. sakit perut aku takda lah power sangat so aku biarkan dia pergi tandas dulu. tak kan aku join sekali kan? barang barang sapa nak jaga? agak lama la nak menunggu sampai sempat lagi aku di ngorat oleh budak sekolah. haha.

bila turn aku sampai, aku biar perut aku relak dulu. tunggu sampai dah hulu hulu baru la pergi. nasib lah siapa yang duduk sebelah aku. bau tak bau tolonglah bising.haha

aku terus bukak langkah besar2 pergi jamban, arghhh tension betul. ada orang kat dalam. tadi tak nak pulak pergi awal2. kan dah menyesal. ye ye aku menyesal. tunggu punya tunggu, haaa budak rupanya. its little amoi. putih kulit. mak dia siap silang tangan kat luar jamban. aku takut sikit lah sebab bdan dia 3kali besar dari aku. nasib aku tak merungut.ada yang kena smackdown nanti. takpe takpe aku lari dulu before aku kena smackdown.

aku jengah jengah mana lah tahu shoklet catburi ada atau tak. ok set! takde shoklet catburi. kunci pintu sebelum ada stalker tendang pintu. toleh je kebelakang. oh manyak cantik punya! OMCP! apakah cecair kuning2 yang bertakung dimangkuk jamban tu. arghhhhhh potong mood je petang petang ni. aku buat muka protes lalu flush dua tiga kali dan jirus mangkuk jamban tu. nasib baik fresh lagi. LOL.

lepas 15 minit buang apa yang patut. aku terus pergi meja aku balik. aku nak je cerita kat encik beruang kejadian tadi. kesian pulak tengok dia syiok borak borak dengan aku. tak kan aku nak cerita pasal aku jumpa teh kuning kat mangkuk tandas tadi. agak geli. sampai aku pergi mana mana asyik teringat ituuuuuuuu.. OMCP!!!!!!

jangan over pleasee. 
dia cakap jangannnnn bila aku snap pic ni.
haha
aik asal lak aku yang ter over plak ni.

p/s: alah benda ni banyak kat petro pam. kalau bagi sapa sapa yang belum pernah ada pengalaman, jum lah pergi jamban petro pam sama sama. HAHA!

1 comment:

tak boleh maki maki di sini.
makaceh. :)