Wednesday, February 23, 2011

muka seperti alien, mata seperti avatar

wak wak wak. tajuk bagi saspen. buat angin nebes menderu datang bila saat yang dinantikan telah tiba.
selama beberapa hari menunggu, akhirnya 3 pasang lens telah terpacak kat depan rumah aku dengan van kilang pos laju. tak berapa nak laju sangat la. terkedek jugak aku tengok.

salah satu lens yang aku cuba pakai tadi.
perghhh memang nahas nauzubillah sakitnya nak masuk ke dalam mata.
sangat sakit.
bagi untuk yang first time pakai better amik satu dulu
bukan 3pasang macam haku ni. gelojoh nak mampus. haha
time ni ada promosi kebetulan pulak jadik orang kaya sekejap 
so apa lagi, tibai aje lah.


post post yang sebelum aku memang obvious sangat yang aku ni panas baran. haha. okey okey. memang pong. nak buat macam mana. this is me. iam who iam. bak kata orang kampung cakap dalam bahasa omputih, gereeeekkk. haha.

entri yang lepas aku janji nak update kan ape yang aku beli, so here it goes
aku berjaya mendapatkan 1 baju puff yang sangat omey. omey ke? omey okey! grrr.
eh eh. ter emosional pulak. baju tu sangat comel sebab kewujudan polkadot ye disitu. ye polkadot.
dan satu dress yang sangat gojes penuh bunga bungaan yang shomelsss u alls.. haha tergedik sudeyy.



nampak macam tak comel. tapicube tengok dekat dekat.

comel tak comel tak?
*hentak kepala.

ignore kan kewujudan bayang bayang manusia disitu. haha
pastikan mata selari dengan dress itu. arghhh geram nyaa. 

macam baju kurung tapi tak!!. 
mungkin disebabkan penggunaan webcam yang berkuasa rendah lemak.
(corak dress murahan je u olls. )



you you you alllssss,
aku nak mengedik sikit ni,
yang ni comel tak u allsss.












perasan jeponnnnnggg la sangat kan. masuk bakul angkat sendiri la jawab nye aku ni.

hahahaha
ini la dikatakan muka seperti alien, mata seperti avatar.
kena tak perumpamaan haku ni?

p/s: siapa yang nak order lens macam haku pakai ni 3pasang rm100 free postage boleh add penjual lens tu kat sini.

2 comments:

tak boleh maki maki di sini.
makaceh. :)