Thursday, March 10, 2011

hari ni saya nak buat entri ganas.


mungkin aku over tapi kau lagi nak over bang!




tak payah susah susah nak add pompan kalau semua salah di tangan pompan ye bang.
tak payah nak gatal gatal dengan pompan kalau semua salah tu terletak di tangan pompan ye bang.
tak payah susah susah ada bini atau awek kalau semua salah tu terletak  di tangan pompan ye bang.

apa susah kan? hidup kau senang. hidup aku? haaa lagilah AMAN + SENANG.

멍청한 정책!

8 comments:

  1. nobita> hahaha. takut kebendanya

    ReplyDelete
  2. uih, macam tu lak dia jawap yer..

    ReplyDelete
  3. sabar cik nabilah sabar .. keh keh keh

    ReplyDelete
  4. zack> kawan baik sape ntha ni. haha

    tgku nizam> terlebey sabar. gua steady.

    ReplyDelete
  5. salahkan ppuan kerana ape kes ni ciktomyam..
    kalu kes yg x munasabah, mmg 'kebongokkan' terserlah la..
    =)

    ReplyDelete
  6. salam..
    erppp..tak tahu punca nih..
    sorry lah tak leh nak komen banyak..
    tapi rasanya lelaki dan perempuan saling
    memerlukan dan melengkapi..

    ReplyDelete
  7. haihh,,mana boleh salah kan sebelah pihak je,,

    ReplyDelete

tak boleh maki maki di sini.
makaceh. :)