Friday, June 10, 2011

Entri OVER

aku rasa blog ni dah boleh ter list sebagai blog yang paling ter malas di dalam dunia. well aku memang malas pong. tapi bab makan pizza memang makan laju kemain. kalah racer. untuk pengetahuan korang aku dah bekerja kat pizza hut. kira dalam 3minggu aku kerja kat situ. saja nak hilangkan boring dan kumpul duit utuk beli sesuatu yang penting.

perghh dulu nak makan pizza punya lah susah, sekarang benda dah kat depan mata pon tak larat nak telan tiap tiap hari. alamatnya muka memang naik jerawat. aku rasa musim dia dah sampai nak bagi tau satu kampung suh mai ramai ramai kat muka aku. pada siapa siapa yang duk kajang ke bangi ke... kamon la datang kat pizza hut metropoint kajang..boleh la borak2. tapi asalkan jangan mintak pizza sudey. T.T

penat dia jangan cakap la sampai nak makan pon susah. aku rasa aku tak leh tahan kalau buat kerja macam ni sepanjang hidup aku. balik2 terus tidor. mati laki aku kat rumah. haha.

bila kerja di tempat orang biasalah korang mesti akan jumpa weirdo weirdo termashyur. macam ada pekerja ni gelak besar2 macam pontianak mana gelak tak henti henti. ada jugak yang asyik nak panggil semua laki dengan pangilan abang.. 'abang oh abang' tak habis memanjang walaupun beza sebulan dua bulan dengan dia. aku ni yang atas 1 ke 2 taun tak de lak nak panggil akak? watdehel ke ape minah tu. bajet dah lama kerja dekat situ padahal baru kerja brape minggu sebelum aku masuk. memang sedia nak makan kaki ke apa? buat kerja pon tak betul lepas tu duk bawak cerita dekat staff staff laki dekat belakang kira macam bagus sangat nak mengumpat orang lain. aah cantik sangat perangai kau tu. memang cantik sangat.

tak payah la nak bajet sangat. geli aku nengok nyer.

janji aku pandai bodek manager aku. janji manager sayang aku. janji aku dapat OT. janji aku dapat gaji. hahahaha. OVER. OVER. OVER.

p/s: aku tak boleh tidor tapi lepas tengok nora elena online ada rasa macam terbuai mimpi sikit. hahaha. nak berangan la tu. :P

1 comment:

tak boleh maki maki di sini.
makaceh. :)