Friday, July 8, 2011

Review : ST ives apricot cleanser pore clearing

haaa benda alah ni aku beli kat guardian. rm 16lebey la macam tu.

produk ni sesuai tuk orang yang berkulit oily macam aku ni. tambahan pulak liang roma muka aku ni macam kawah bulan dan selalu je menghasilkan minyak paling termasyur dalam dunia jadi aku perlulah satu pencuci muka yang dapat capai liang roma aku yang terlalu dalam tu. korang faham tak ape aku cakap ni? kalau tak faham sila pasang telinga dan mata besar2.


harga:
amat berbaloi dengan berat 184g.

bau: 
bagi aku bau tu tak jadik masalah. sebab aku suka bau buah
buahan ni. 

kelebihan:
muka aku tak da bersisik macam sebelum2 ni.malah muka aku jadik lembut je lepas cuci muka pakai produk ni.minyak muka pon tak banyak macam sebelum sebelum ni.

kekurangan:
muka aku gatal bila first time pakai pencuci ni.tapi lepas beberapa hari kesan gatal tu dah berkurang. jerawat still mcm tu jugak. tak mengecik ponggg.

bungkusan: 
dari segi bungkusan tu, aku memang suka pencuci muka dalam bentuk tube.boleh nak adjust nak pakai berapa banyak dan terutama sekali boleh saving. kacing kacing $$$

will i repurchase this product again in the future? 
of course :) i give 4 star for this product. :)

No comments:

Post a Comment

tak boleh maki maki di sini.
makaceh. :)