Friday, August 19, 2011

kenangan terindah dan test

assalamualaikum.

dua tiga menjak ni kelas aku kejap ada kejap takda. situasi ni macam kau letak kek suprise harijadi dalam peti sejuk kau, tup tup kek suprise bufday tu lesap. kau tengok family kau duk sedap makan kek tu kat depan ruang tamu dan sebagainya la. korang boleh la bayangkan macam mana feeling kau time tu. tapi situasi tu sebagai contoh sahaja. aku nak mengambarkan apa perasaan aku time tu.

mesti korang pikir apa kena mengena tajuk entri ''kenangan terindah dan test''? haaaa laaaa ni jugak nak citerrrr. cer citer cer citerrr.

masa hari rabu semalam yang aku duk wordless wednesday tu sebenarnya aku ada plan nak shopping sikit dan berbuka puasa dengan kawan aku sorang ni azie. tak sangka kawan2 lain pon ikut jugak. makin bertambah happening la gamaknya.
lepas shopping kitorang terus pergi KFC PKNS BANGI. seronok betul berborak. aku rasa meja kitorang je yang duk bising dari awal kitorang duduk sampai la habis berbuka. gelak hamboi bergegar satu kfc (tipu). okey ni memang kenangan terindah. :)

echa, azie, dan makhluk brbaju biru.
kawan aku yang paling kiri sekali pon blogger jugak. :)


berusaha menjadi secomel yang mungkin.

kak mas dan hani

xmeal zinger. ayam xnak kalah. request yang besar. haha

last2 makan burger zinger tu kat rumah. kenyannngggg.

alang tu beli slurpeee kaler biruu. nyum2.



-----------------------------------------------

semester 5 ni aku rasa beban kurang sikit. yelah final cuma 3 paper dari 6 subjek yang diambil. kelas pon kadang2 ada kadang2 takda. sepatutnya hari ni ada test tapi disebabkan ada hal yang tak dpaat dielakkan oleh lecturer aku ni dia postpone kan test operating management hari isnin minggu depan.alhamdulillah ada gak masa aku nak belek2 nota balik.

moga2 test nanti senang je jawab
doa2 kan ye :)

2 comments:

tak boleh maki maki di sini.
makaceh. :)